Hificorner Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Hificorner is een van oorsprong Groningse winkel gespecialiseerd in de verkoop van audio-video producten en hifi-apparatuur. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en heeft twee fysieke winkels. De webshop is in 2007 geopend en bedient klanten in Nederland en ver daarbuiten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Hificorner.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Hificorner.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?40539560C662348361&ulp=[[http://hificorner.nl/aanbiedingen]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Hificorner. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Hificorner Hificorner verkoopt een ruime hoeveelheid audio en hifisystemen. Je kunt hierbij denken aan verschillende types systemen, van een docking station voor je iPod tot een complete home cinemaset. Naast complete systemen verkoopt Hificorner ook losse speakers, versterkers en subwoofers, maar ook koptelefoons en oordopjes. In de categorie beeld zijn niet alleen televisies te verkrijgen, maar ook andere apparaten zoals HDD-recorders, action cams en virtual reality sets. Bovendien zijn er hulpmiddelen verkrijgbaar om muziek en andere data van A naar B te krijgen. Dit kan zowel met kabels als door middel van streaming. Als laatste zijn er accessoires te verkrijgen, zoals materialen om een speaker aan de muur te bevestigen.

Hificorner is officieel dealer van een groot aantal merken, waaronder Bose, Yamaha en Marantz. Nieuwe producten hebben standaard een fabrieksgarantie van twee jaar. Betalingen kunnen gedaan worden met iDeal, Creditcard, PayPal, AfterPay, vooruitbetaling middels een overboeking en met levering onder rembours (€18 toeslag). Soms gelden er restricties aangaande het maximumbedrag dat met een betaalmethode kan worden betaald. Levering is binnen Nederland en België gratis.