Hockeyspullen.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-45% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Hockeyspullen.nl is een webwinkel op het gebied van hockey. Het bedrijf uit Amersfoort levert hockeysticks en andere benodigdheden door heel Europa.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Hockeyspullen.nl:

25% korting

Ten minste 25% korting bij Hockeyspullen.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/glc6r45

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Hockeyspullen.nl Hockeyspullen.nl heeft een divers aanbod aan hockeyartikelen. Zo is er een grote collectie sticks, met een keuze uit twaalf verschillende merken. Doordat je kunt selecteren op maat, merk en prijs vind je een hockeystick die bij jou past. Handig is ook de functie om op kleur te selecteren, waardoor je eenvoudig een hockeystick koopt in de kleuren van jouw club. Als je niet weet welke sticklengte voor jou geschikt is, dan kun je op de site een hulpmiddel vinden om de juiste stick te vinden.

Ook voor alle andere benodigdheden ben je bij hockeyspullen.nl aan het juiste adres. Er is een ruime collectie schoenen en hockeykleding, maar ook tal van andere artikelen zoals een scheidsrechtersuitrusting of trainingsmaterialen. Hockeyspullen.nl heeft doorlopend aanbiedingen en altijd een interessante dagactie.

Betalen kan bij Hockeyspullen.nl op verschillende manieren, zoals iDeal, Creditcard, PayPal of per bankoverschrijving. Belgische en Duitse klanten kunnen ook betalen met Bancontact of Sofort. Bestellingen worden doorgaans binnen 48 uur geleverd via PostNL. Het is mogelijk om producten te retourneren tot 14 dagen na levering. Het is daarnaast mogelijk om langs te komen in de showroom in Amersfoort om producten te bekijken of te retourneren.