Homefitness 4 You Kortingscode / Actiecode 2018 | 12-30% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Homefitness 4 You is een verkoper en verhuurder van fitnessapparatuur uit het Brabantse Bergeijk. Het bedrijf heeft een webshop, maar ook een showroom waar je langs kunt komen om de fitnessapparaten te bekijken én te proberen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Homefitness 4 You:

12% korting

Ten minste 12% korting bij Homefitness4You.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.homefitness4you.nl/fitness/?tt=10064_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde "sale"-producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Homefitness 4 You Homefitness 4 You verkoopt onder andere crosstrainapparaten, hometrainers, loopbanden en spinningfietsen. Alle apparaten zijn van gerenommeerde merken zoals Kettler en Bremshey. Om de klant zo goed mogelijk te informeren over de beschikbare producten heeft Homefitness 4 You uitgebreide beschrijvingen opgesteld over de typen apparaten die zij verkopen. In deze beschrijvingen vind je een aantal punten waar je als klant op moet letten bij de aanschaf van een apparaat.

Ook de krachtsporter kan bij Homefitness 4 You terecht. In de webwinkel en showroom vind je verschillende soorten uitrusting voor de krachtsporter. Denk hierbij aan bulgarian bags, kettlebells en benodigdheden voor gewichtheffen. Ook grotere apparaten waarmee je meerdere spiergroepen kunt trainen zijn in de winkel te vinden. Regelmatig verkoopt het bedrijf ook verschillende apparaten die als showmodel zijn gebruikt.

Pakketten die je bij Homefitness 4 You besteld worden altijd dezelfde dag nog op de post gedaan. Boven de twintig euro is levering gratis. Grotere pakketten worden gratis gebracht in de omgeving van Bergeijk. Buiten deze regio kunnen toeslagen gelden. Installatie van grotere apparaten gaat altijd op afspraak en hier kan een extra toeslag voor worden berekend.