Horlogeboetiek Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Horlogeboetiek.nl is een online webwinkel speciaal gefocust op horloges, zoals de naam al doet vermoeden. Het gaat hier echter om merkhorloges en niet om goedkope Chinese horloges. U krijgt dus altijd kwaliteit, maar voor een prijs die scherper is dan traditionele winkels.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Horlogeboetiek.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Horlogeboetiek.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/yacv3g3k

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Horlogeboetiek. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Horlogeboetiek Met meer dan 1000 positieve reviews is dit een webwinkel die zeer goed bekend staat, en al lang actief is in de wereld van horloges. Mocht je vragen hebben over een specifieke horloge, of een vraag hebben over de website in het algemeen, dan kan je zowel telefonisch als digitaal contact opnemen met Horlogeboetiek.nl

Aanbod

Het aanbod is zeer divers, zelfs voor horlogestandaarden. Horlogeboetiek.nl is een officiele verkoper van Diesel, Fossil, GC, TW Steel en Micheal Kors horloges. Op de website zelf kan je gemakkelijk sorteren op herenhorloges, dameshorloges en kan je sorteren op kleur.

Betaling en Levering

Uw bestelling betalen kan gemakkelijk, en op verschillende manieren. Zo is er de normale mogelijkheid om te betalen met Ideal en creditcard. Ook kan je betalen met Mister Cash en Paypal. Betaal je liever later, dan kan dit met Afterpay.

Bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd.

Retourneren kan, je hebt 100 dagen de tijd om je te bedenken.