Huidenhaaronline Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Huidenhaaronline is de online specialist op het gebied van haarverzorging, ook kan je hier terecht voor alles omtrent huidverzorging. Deze webwinkel is onderdeel van een fysieke kapsalon en biedt zodoende alleen professionele producten aan. Huidenhaaronline.nl is al 10 jaar actief en heeft alle gewenste contactmogelijkheden. Zo kan je ze bereiken via de mail, telefoon, Facebook en Pinterest.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Huidenhaaronline:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Huidenhaaronline.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jr4u9ty

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Huidenhaaronline. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Huidenhaaronline

Aanbod

Op Huidenhaaronline.nl vind je een ruime selectie aan producten. Niet alleen is er een grote diversiteit aan producten aanwezig, ook binnen een subcategorie is veel keuze. Je vindt hier alles van styling producten tot lifting-crème. Daarnaast zijn er styling-tips te vinden die elk nieuw seizoen bijgewerkt worden.

Betaling en Levering

Uw bestelling is gemakkelijk te betalen via Ideal, het kan dus gewoon binnen uw eigen bankomgeving. Daarnaast is het mogelijk om met Paypal te betalen. Hierdoor worden creditcards ook geaccepteerd, mits het een MasterCard of Visa is. Betaalt u liever achteraf, dan kan dit met Afterpay.

Bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Verzendkosten variëren per bestelling, maar zijn boven de 29 euro altijd gratis.

Retourneren kan, mits dit in ongebruikte staat gebeurt. Wel moet dit binnen 14 dagen worden gedaan.