Huisdierenbazaar Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Huisdierenbazaar is een bedrijf uit het Noord-Hollandse de Rijp. Het bedrijf wordt gerund door moeder en zoon Loes Valent en Jeroen Koomen. Huisdierenbazaar stond eerst vooral op markten en braderieën, maar inmiddels is er een vaste winkel in de Rijp en een webwinkel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Huisdierenbazaar.nl:

Ten minste 10% korting

Ten minste 10% korting bij Huisdierenbazaar.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/h3jsubr

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Huisdierenbazaar Huisdierenbazaar heeft meer dan 5000 verschillende producten op voorraad voor honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen. Voor al deze huisdiergroepen zijn er honderden verschillende soorten producten. Binnen de verschillende categorieën kun je eenvoudig selecteren op basis van merk, prijs en voor welk dier een product gemaakt is.

Populaire producten bij de honden zijn voer, snacks en botten, hondenbuggy’s, -tuigjes, -benches en hondenkussens. Voor katten worden veel halsbanden, kattenbakken en krabpalen verkocht. Voor knaagdieren, vissen en vogels vind je voornamelijk verschillende soorten behuizingen en voer bij huisdierenbazaar.

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw huisdier vind je in de encyclopedie veel informatie over het dier van jouw keuze. Deze informatie is niet alleen van belang voor aanschaf van een dier, maar helpt ook bij het maken van de juiste keuzes voor voer, behuizing en accessoires.

Bestellingen in de omgeving Waterland worden gratis bezorgd. Voor verzendingen naar andere adressen binnen Nederland, België of Duitsland gelden verzendkosten van maximaal €3,95. Boven de €49 rekent Huisdierenbazaar sowieso geen verzendkosten. Betalen kan op verschillende manieren, waaronder met iDeal, Bancontact en PayPal.