Huisdierexpress Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Huisdierexpress is een webwinkel op het gebied van artikelen voor huisdieren. Het bedrijf maakt deel uit van Tuinexpress VOF, dat ook Tuinexpress.nl uitbaat. Huisdierexpress komt uit het Brabantse Nieuwkuijk.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Huisdierexpress:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Huisdierexpress.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jh6bcqs

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Huisdierexpress. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Huisdierexpress Bij Huisdierexpress vind je tal van producten voor honden. Zo heeft het bedrijf allerlei verschillende hondenbenches en -manden in het assortiment. Om er voor te zorgen dat je hond genoeg voeding binnen krijgt kun je voer kopen en voer- en drinkbakken. Ook zijn er veel producten beschikbaar die je kunt gebruiken als speelgoed voor de hond of als trainingsmiddel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan spelletjes die je met je hond kunt spelen.

Ook liefhebbers van poezen kunnen bij Huisdierexpress de producten kopen die zij nodig hebben. Er zijn krabpalen en kattenbakken te koop, evenals speeltjes en voer. Huisdierexpress heeft daarnaast categorieën voor drie andere groepen dieren, te weten knaagdieren, vogels en vissen. Ook voor deze dieren kun je alles krijgen wat je nodig hebt om ze goed te kunnen verzorgen.

Je kunt je bestellingen bij Huisdierexpress afrekenen met iDeal, Bancontact, creditcard, PayPal, bankoverschrijving. Daarnaast biedt Klarna de mogelijkheid om achteraf of in termijnen te betalen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het pakket en de bestemming. Boven de €150 zijn leveringen binnen Nederland en België gratis.