Hulpmiddelwereld Kortingscode / Kortingsbon 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Hulpmiddelenwereld.nl is een webwinkel gespecialiseerd in hulpmiddelen voor senioren, met een speciale focus op langer zelfstandig wonen. Deze webwinkel is echter veel meer dan dat, met uitzonderlijk hoge eisen aan klantenservice zorgen zij er voor dat iedere klant niet alleen tevreden is, ze zorgen er ook voor dat deze klant echt geholpen wordt. Daarom bieden ze alleen producten aan waarvan ze zeker weten dat ze goed werken en zijn ze al sinds 2009 de beste hulpmiddelen site van Nederland.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Hulpmiddelwereld:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Hulpmiddelwereld.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.hulpmiddelwereld.nl/hmw/?tt=7459_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Hulpmiddelwereld.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Hulpmiddelwereld

Aanbod

U vindt hier echt alles op het gebied van hulpmiddelen en langer zelfstandig wonen. Of het nu gaat om een pillensnijder of een gehele badlift om u in en uit het bad te tillen. Om er voor te zorgen dat u een optimale klantenservice ondervindt, bieden ze niet alleen een online bestelmogelijkheid. Het is namelijk ook mogelijk om te bestellen via de telefoon. Hierdoor is het gemakkelijk voor iedereen om goed geholpen te worden.

Betaling en Levering

Uw bestelling betalen kan dus op heel veel manieren, niet alleen via Ideal en Creditcard. Maar ook bijvoorbeeld via Paypal. Daarnaast is het dus ook mogelijk om te bestellen via de telefoon.

Bestellingen die voor 12:00 uur worden geplaatst zijn de volgende dag al binnen. Verzendkosten zijn gratis vanaf 50 euro.

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u dit binnen 14 dagen retour sturen.