iHoesjes.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

iHoesjes.nl richt zicht op de mobiele apparaten van Apple: de iPhone, de iPad en de iPod. Voor deze producten biedt het bedrijf uiteenlopende accessoires aan. Het doel is om altijd de meest originele artikelen aan te bieden en daarom zorgt het bedrijf ervoor altijd de allernieuwste artikelen in huis te hebben.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van iHoesjes.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij iHoesjes.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zt9yx9p

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

iHoesjes.nl Op de website is ook een uitverkoop gedeelte waarin vele verschillende artikelen voor een lagere prijs besteld kunnen worden.

De artikelen worden in eigen voorraad bewaard, waardoor snelle levering beloofd kan worden. Bestellingen die vóór 17:00 uur besteld zijn worden dan ook direct verzonden en meestal al de volgende werkdag al bezorgd. De status van de bezorging kan op de website in de gaten gehouden worden. Het bedrijf geeft een niet goed, geld terug garantie. Betalen kan via iDeal en PayPal.

De klantenservice staat klaar om tijdens het bestelproces te klant te ondersteunen en is bereikbaar via e-mail en live chat. De bezorgkosten bedragen €1,95 en bestellingen boven de €30 worden gratis thuisbezorgd. Retoursturen kan bij iHoesjes.nl binnen 30 dagen en er kan achteraf betaald worden, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.