Interieurvannu.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Interieurvannu.nl is een webwinkel op het gebied van interieur. Het bedrijf heeft een breed aanbod aan interieur in verschillende stijlen. Interieurvannu.nl is in 2011 opgericht en is gevestigd in het Noord-Hollandse Heemskerk.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Interieurvannu:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Interieurvannu.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Interieurvannu.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Interieurvannu.nl Interieurvannu.nl heeft een heel groot aanbod aan interieur. Zo zijn er alleen al meer dan 1000 verschillende tafels verkrijgbaar. Je kunt eenvoudig een type tafel selecteren (bijvoorbeeld eettafel of bijzettafel) om vervolgens op basis van de afmeting, de kleur en het materiaal een passende tafel te vinden voor in jouw woon-, eet- of werkkamer. Naast tafels zijn er meubels voor in iedere kamer van je huis, van de hal tot en met de kinderkamer. Maar ook voor allerlei kleinere artikelen, zoals fotolijstjes, krantenbakken en klokken kun je bij Interieurvannu.nl terecht.

Als het moeilijk is om een keuze te maken kun je ook inspiratie op doen bij Interieurvannu.nl. In het lookbook kun je verschillende interieurs bekijken en de losse elementen hiervan bestellen. Daarnaast kun je kijken op de blog van Interieurvannu.nl. waar interieurtips en –trends besproken worden.

Interieurvannu.nl accepteert betalingen met iDeal, Bancontact, PayPal, Creditcard. Betaling op moment van levering is mogelijk tegen een toeslag van €20. Bij afhalen kun je ook contant of met de pin betalen. Bestellingen worden binnen Nederland en België gratis geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden). Wil je zelf bepalen wanneer je meubels geleverd worden, dan kun je kiezen voor een flexlevering (tegen een kleine toeslag).