InternGeheugen.com Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Interngeheugen.com is een webshop op het gebied van intern geheugen voor computers en andere toebehoren. De webwinkel is in 2001 opgericht door de gebroeders Eijk en is gevestigd in Rotterdam. InternGeheugen.com maakt deel uit van Mapp, dat ook tal van andere webwinkels op het gebied van computers en elektronica uitbaat.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van InternGeheugen:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij InternGeheugen.com.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.interngeheugen.com/tt/?tt=2902_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op InternGeheugen.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

InternGeheugen.com Intern geheugen is onmisbaar als je je computer sneller wilt maken. Bij InternGeheugen.com kun je eenvoudig allerlei soorten intern geheugen voor verschillende soorten computers bestellen. Als je weet wat voor geheugen er in jouw computer past, dan kun je eenvoudig het juiste type opzoeken.

Weet je niet wat voor intern geheugen er in jouw computer past, dan kun je hier op twee manieren achter komen. Allereerst kun je met de configurator uitvinden wat voor geheugen van de merken Transcend, Kingston en Crucial er in jouw computer past. Wil je meer zekerheid of weet je niet precies wat voor computer je hebt? Dan kun je een handig programmaatje downloaden dat voor jou de mogelijkheden in kaart brengt.

InternGeheugen.com heeft nog tal van andere computeraccessoires. Zo kun je er accu’s kopen voor laptops, SD-kaartjes en USB-sticks. Er zijn SD en SSD harde schijven verkrijgbaar, net als benodigdheden voor de Arduino.

Bestellingen binnen Nederland die betaald zijn met iDeal worden gratis verzonden, mits de bestelwaarde groter is dan €29,99.