Jackz Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Jackz is een winkel op het gebied van verzorgingsproducten voor heren. Het bedrijf is afkomstig uit het Brabantse Veghel en heeft daar een winkel. Via de webwinkel kunnen heren in hele land gebruik maken van de producten die Jackz verkoopt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Jackz.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Jackz.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

jackz.webshopapp.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=24104_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Jackz.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Jackz Jackz heeft een grote collectie met producten die gebruikt kunnen worden voor de verzorging van het hoofd- en gezichtshaar. Voor baarden en snorren vind je verschillende soorten balsems en oliën. Voor het hoofdhaar zijn er shampoos en pommades verkrijgbaar. Er is ook een grote collectie scheermessen, -apparaten, schuim en aftershave te vinden bij Jackz.

Uiteraard is er ook aan andere delen van het lichaam gedacht. Jackz heeft een grote collectie geuren van verschillende merken. Er zijn allerlei middelen en accessoires om je huid schoon te houden en een collectie ondergoed.

Als je je man, vader of (een) vriend wilt verrassen met een cadeau is er ook een ruime selectie cadeaus verkrijgbaar bij Jackz. De cadeaus zijn geselecteerd op prijsklasse, maar ook binnen iedere categorie vind je een sectie met cadeaus. Op deze manier vind je altijd een passend cadeau.

Jackz levert bestellingen van boven de €20 die voor 22:00 besteld zijn in principe de volgende werkdag gratis afgeleverd. Betaling kan onder andere met iDeal, creditcard, PayPal en bankoverschrijving.