Jeans Centre Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Jeans Centre is een winkelketen gespecialiseerd in de verkoop van spijkerbroeken en bijpassende kleding. Het bedrijf is in 1976 opgericht in Breda onder de naam Koko Blue. Inmiddels heeft Jeans Centre meer dan 100 fysieke winkels in heel Nederland. In 2011 is de webwinkel van start gegaan.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van JeansCentre.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Jeans Centre.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hwpvpar

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Jeans Centre. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Jeans Centre Zoals de naam al zegt is de specialiteit van Jeans Centre de spijkerbroek. Er zijn veel verschillende soorten spijkerbroeken verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Je vindt onder andere jeans van Cars, Garcia en Wrangler bij Jeans Centre. De jeans zijn eenvoudig te selecteren op basis van fit, lengtemaat en breedtemaat. Op deze manier kun je eenvoudig jeans selecteren die jou goed staan.

Naast de grote spijkerbroeken zijn er tal van andere kledingstukken verkrijgbaar bij Jeans Centre. Denk bijvoorbeeld aan andere soorten broeken, maar ook tal van t-shirts, overhemden en vesten. Er is een speciale online only collectie, net als een collectie met kleding in grotere maten. Daarnaast zijn er voortdurend artikelen in de aanbieding onder sale.

Afrekenen in de webshop van Jeans Centre kan met Ideal, Creditcard, PayPal en de Jeans Centre Gift Card. Achteraf betaling is ook mogelijk, maar hiervoor wordt een toeslag van €2,50 gerekend. Retourneren kan kosteloos door je bestelling retour te sturen naar een antwoordnummer.