Jewelzshop Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Jewelzshop is een winkel die sieraden en andere accessoires verkoopt. Het bedrijf is afkomstig uit Eindhoven en verkoopt haar producten vanuit twee vestigingen en een webwinkel. Jewelzshop beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg, wat onder andere betekent dat je bij een geschil naar een geschillencommissie kunt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Jewelzshop:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Jewelzshop.com.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?42955295C55560708&ulp=[[https:///nl/sale]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Jewelzshop.com. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft Jewelzshop een grote collectie sieraden in de webwinkel. Er zijn bijna drieduizend verschillende artikelen, variërend van armbanden en oorbellen tot speciale munten. Deze sieraden zijn afkomstig van bekende merken als Michael Kors, Buddha to Buddha en Zinzi, maar er zijn ook producten van nieuwe, opkomende merken verkrijgbaar.

Naast sieraden heeft Jewelzshop allerlei verschillende accessoires. Zo is er een grote collectie met honderden verschillende horloges. Hierbij zijn stijlvolle horloges van verschillende merken, maar ook stevige en sportieve horloges van bijvoorbeeld Casio. Andere accessoires die je bij Jewelzshop vindt zijn caps, tassen, manchetknopen en clutches. Als laatste biedt Jewelzshop bijzondere parfums aan van de merken Montale en Reminiscence.

Wil je een bijpassende collectie met sieraden en accessoires samenstellen, dan kun je eenvoudig zoeken op basis van merk. Verder zijn er voortdurend sieraden en accessoires in de aanbieding. Deze vind je onder de knop ‘sale’. Ben je juist op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, dan kun je kijken welke items nieuw zijn binnen gekomen.