Julianatoren Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-30% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Met de Julianatoren kortingscode, koopt u tickets voor de leukste dag uit met het hele gezin. Profiteer ook van andere aanbiedingen op de website, zoals de vroegboekkorting. Dankzij deze kortingen kunt u er voordelig op uit, voor een heerlijke dag voor jong én oud.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Julianatoren:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Julianatoren.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jhz8shg

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Julianatoren Julianatoren is een gezinspretpark voor kinderen van 2 tot 12 jaar en hun ouders. Het park is begonnen als alleen een grote Uitkijktoren bij restaurant Belvédère in Apeldoorn, in 1910. Daarna zijn er steeds meer attracties bijgekomen, en is Julianatoren uitgegroeid tot het attractiepark dat we nu kennen. Op de dag van vandaag bestaat het park uit meer dan 60 attracties, shows en horecagelegenheden.

Een dagje Julianatoren is een leuk uitstapje voor gezinnen, verjaardagsfeestjes en schoolklassen. Tickets kunnen aan de kassa worden gekocht, maar ook via de webshop. Wanneer u online betaalt, ontvangt u €2 korting per ticket. U kunt betalen via iDeal of creditcard, wanneer u een E-ticket ontvangt dat het hele seizoen geldig is. Kinderen tot en met 1 jaar gaan gratis naar binnen.

Voor gezinnen kan een gezinsabonnement worden afgesloten. Hiermee heeft u met het hele gezin een heel seizoen lang gratis toegang tot het park, inclusief vele extra’s, zoals kortingen op andere parken en exclusieve winacties.

Voor groepen, feestjes en schoolreisjes zijn speciale arrangementen beschikbaar. Zo ontvangt u korting op de ticketprijzen, maar ook op extra voordeel in de horecagelegenheden. Bij feestjes en schoolreisjes zitten drankjes, patat en ijs bij de prijs inbegrepen, maar de arrangementen kunnen nog verder worden uitgebreid voor een kleine meerprijs per ticket.