K-Parts.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

K-parts.nl heeft alles voor uw scooter. Actief sinds 2010 is het constant bezig met de beste service te geven aan al zijn klanten. Met een score van 9 uit 10 en een grote klantenlijst staat het bekend als één van de beste plekken voor al uw scooter onderdelen. Gefocused op kwaliteit hebben ze alleen maar de beste onderdelen ter wereld.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van K-Parts.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij K-Parts.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zq2co3z

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij K-Parts. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

K-parts.nl De klantenservice is uitstekend, alleen wat langzaam. Op dit moment is de enige manier om online contact te maken een mailformulier. Alhoewel de website in het Nederlands is, worden de onderdelen wereldwijd verstuurd.

K-parts.nl heeft een groot assortiment aan onderdelen, van borgringen tot achtertandwielen. Echter verkopen ze meer dan alleen onderdelen voor de motor. Ook kunt u hier onderdelen van het frame kopen. Dit loopt uiteen van ledlampen tot gaskabels.

Voor de betaling van uw bestelling kunt u terecht bij: Ideal, Giropay, Paypal, Visa, Bleue en Afterpay. Daarnaast heeft de online winkel het webshop keurmerk. Bestellingen die u voor 21:00 uur plaatst zijn de volgende dag al in huis en verzendingen vanaf €75 euro zijn gratis. Mocht u hieronder zitten dan bedragen de verzendkosten ongeveer € 5. Gekochte producten kunt u binnen 14 dagen retour doen, mits het product onbeschadigd is.