KaartWereld Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% & 5-15€ korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Kaartwereld is een website voor de verzending van kaarten en cadeautjes per post. Het is onderdeel van Webprint BV en is gevestigd in Oldenzaal.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van KaartWereld.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-15€ korting, gratis verzending en meer bij KaartWereld.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.kaartwereld.nl/kaartw/?tt=10472_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op KaartWereld.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

KaartWereld Kaartwereld biedt zowel de mogelijkheid om zelf kaartjes te maken als om vantevoren ontworpen kaartjes te sturen. Je kunt een kaart helemaal zelf ontwerpen. In dat geval kun je zelf kiezen hoeveel foto’s je op de kaart zet en wat voor versieringen je aanbrengt. Je kunt ook een van de basissjablonen gebruiken van Kaartwereld, maar ook deze kun je nog op verschillende manieren aanpassen.

Kaartwereld biedt echter ook de mogelijkheid om vooraf ontworpen kaartjes te sturen. Er zijn kaartjes aanwezig voor vrolijke gelegenheden als verjaardagen, bruiloften en geboortes, maar ook om iemand te condoleren of beterschap te wensen. Uiteraard zijn alle kaarten te voorzien van een persoonlijke boodschap. Tot slot heeft Kaartwereld een selectie cadeaus die je, al dan niet met kaart, naar iemand van je keuze kunt laten sturen. Kaartwereld biedt de mogelijkheid om kaarten anoniem te versturen.

De verzendkosten variëren van kaart tot kaart en zijn onder andere afhankelijk van het gewicht, grootte, en de bestemming (binnen of buiten Nederland/de EU). De betaling vindt plaats via iDeal, Visa of Mastercard. Voor kleine bedragen mag je ook een eenmalige machtiging gebruiken.