Kampeerwereld Hendriks Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Kampeerwereld Hendriks uit Ermelo is een van de grootste speciaalzaken op het gebied van kampeerartikelen in Nederland. Het bedrijf is voortgekomen uit het tentenatelier van de Familie Hendriks. In 1965 is de familie Hendriks begonnen met het maken van tenten op maat voor vakantiegangers. In de jaren ’90 is Hendriks begonnen met de grootschalige verkoop van kampeerartikelen en heeft de huidige winkel vorm gekregen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Kampeerwereld.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Kampeerwereld Hendriks.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/z6uzscv

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Kampeerwereld Hendriks. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Nu kun je in de webwinkel van Kampeerwereld Hendriks alles kopen dat je nodig hebt voor een geslaagde kampeervakantie. Er is een grote hoeveelheid tenten verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Of je nu een licht koepeltentje voor twee personen zoekt of een robuuste tent waar je met de hele familie in kunt, je vindt deze bij Hendriks. Je kunt ook voortenten, luifels, tarpen en andere producten komen waarmee je jezelf kunt beschermen tegen de wind, de regen of de zon op de camping.

Kampeerwereld Hendriks heeft ook een groot aantal andere benodigdheden voor in de tent of caravan. Zo heeft Kampeerwereld Hendriks alles dat je nodig hebt om te kunnen koken, eten en slapen in je tent. Er is daarnaast ook meubilair verkrijgbaar, zoals handige tuinstoelen waarmee je voor je caravan of tent kunt zitten.

Tot slot vind je bij Kampeerwereld Hendriks producten voor actieve vakanties. Er zijn allerlei benodigdheden voor het wandelen, zoals wandelschoenen en regenkleding. Je kunt ook je spullen handig meenemen in een van de rugtassen van Kampeerwereld Hendriks. Kampeerwereld Hendriks