Kapstok-voor-thuis.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Bij Kapstok-voor-thuis zijn ze van mening dat het aanzicht van een mooie kapstok bij binnenkomst een goede indruk maakt voor de rest van het huis, en daarmee ook van de persoon zelf. In de webwinkel worden dan ook allerlei verschillende soorten kapstokken voor in huis aangeboden, waarmee de klant zijn of haar eigen stijl kan uitdrukken.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Kapstok-voor-thuis.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Kapstok-voor-thuis.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jg639sm

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde sale producten bij Kapstok-voor-thuis. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Kapstok-voor-thuis.nl Kapstok-voor-thuis.nl is een onderdeel van vtwonen, waarin allerlei aspecten die bij wonen komen kijken worden uitgelicht en verkocht in webwinkels. Vtwonen is gevestigd in Lelystad. In de webwinkel worden kapstokken aangeboden van allerlei verschillende merken, en in verschillende soorten: staande kapstokken, wandkapstokken, haken, kinderkapstokken et cetera.

Bestellingen kunnen worden betaald met iDeal, Creditcard en een bankoverboeking. Nadat de betaling is ontvangen, worden de bestelde producten bij bestellingen die vóór 22:00 zijn geplaatst de volgende dag thuisbezorgd. Bij bestellingen van meer dan €50 worden geen extra verzendkosten gerekend.

Kapstok-voor-thuis maakt gebruik van een tevredenheidsgarantie van 90 dagen. Dit betekent dat je het bestelde product tot 90 dagen na ontvangst zonder extra kosten kunt retourneren naar het bedrijf. Wanneer deze het pakket heeft ontvangen, wordt het betaalde bedrag teruggestort op de rekening van de klant.