Keller Sports Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Keller Sports is een sportwinkel op het internet die door de broers Moritz en Jakob Keller werd opgericht in München te Duitsland. In het begin verkochten ze alleen tenniskleding, later werd het assortiment ook uitgebreid met andere sport producten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Keller Sports:

20% korting

Ten minste 20% korting bij Keller-Sports.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Keller-Sports.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

In 2009 begonnen ze zich internationaal uit te breiden en op dit moment is Keller Sports, met filialen in Zweden, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Groot Brittannië, Oostenrijk en Zwitserland één van de meest populaire winkels voor sportartikelen. Op Keller-sports.nl, de Nederlandse afdeling van het bedrijf, vind je in de goedgevulde webshop meer dan 130.000 sportartikelen voor heren, dames en kinderen. Het brede assortiment bestaat onder andere uit hardloopschoenen, hardloopkleding, tennisschoenen, tenniskleding, tennisrackets, vrijetijdskleding, winterkleding, yogamatten, waterflessen en trainingsproducten allemaal van bekende merken als Nike, Asics, Salomon, The North Face, Adidas, New Balance, Puma, Under Armour, Wilson, Saucony en Patagonia. Keller Sports kan al haar klanten voorzien van een deskundig advies alvorens ze tot aankoop overgaan. Ook kun je door middel van de uitgebreide zoekmachine op de website door het invoeren van je wensen en behoeften precies de juiste producten vinden die perfect bij je passen. Clubs, trainers en coaches kunnen een aanvraag indienen om mee te doen met het Keller Sports VIP programma. Dit programma geeft je voordelen zoals kortingen en andere aanbiedingen. Keller-sports.nl is een gecertificeerde webwinkel.

Kortingscodes en aanbiedingen bij Keller Sports

Keller Sports heeft één van de laagste prijzen op het gebied van sportartikelen en bijbehoren. En ondanks de al lage standaardprijzen hebben ze ook nog verschillende campagnes en aanbiedingen op delen van het assortiment. Ook heeft Keller Sports een outlet waar oude collecties tegen extra lage prijzen verkocht worden. Alsof dat nog niet genoeg is staat Keller Sports er ook nog bekend om dat ze altijd verschillende kortingscodes hebben waar je gebruik van kunt maken. Deze kortingscodes gelden vaak op een bepaald deel van het assortiment. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een kortingscode een week lang geldig is op alle tennisproducten van een bepaald merk en de week erna is er een andere code die geldig is op een bepaald type hardloopschoenen. Over het algemeen geven deze kortingscodes je vaak een korting tussen de 5 en 20%. Maar het komt zelfs voor dat ze een vaste korting geven van bedragen tussen de €5 en 20 euro.