Kidscotton Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Kidscotton.nl is de online speciaalzaak voor kostuums en kleding voor kinderen en babies. Het uitgebreide assortiment is speciaal voor jonge kinderen. Naast een webwinkel heeft Kidscotton.nl ook een showroom in Tilburg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Kidscotton.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Kidscotton.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j3h8qc2

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Kidscotton. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Kidscotton Hier kunt u niet alleen uw bestelling ophalen, ook kunt u hier een kijkje nemen voor inspiratie en inzage in het hele assortiment. Mocht u vragen hebben kunt u zowel telefonisch als digitaal contact opnemen en u kunt zelfs een whatsapp bericht sturen. Ook een bericht op Facebook is altijd welkom.

Aanbod

Het aanbod van Kidscotton.nl is zeer divers, doch gericht op 1 doelgroep: de jongsten. Van baby rompertjes tot kinderkostuums, u vindt hier echt van alles. Bent u op zoek naar een minions pakje of gewoon een slabbetje, op Kidscotton.nl vindt u verschillende producten die passen bij uw wens.

Betaling en Levering

Zodra u een keuze hebt gemaakt uit het assortiment van Kidscotton.nl kunt u dit gemakkelijk afrekenen. Dit kan op verschillende manieren, maar Ideal is verreweg de populairste optie. Met Ideal kunt u namelijk gewoon binnen uw eigen bankomgeving betalen. Ook Paypal, Mister Cash en Afterpay behoren tot de opties.

Bestellingen die voor 16:30 zijn geplaatst, worden de volgende dag al thuisbezorgd. Bezorgkosten zijn vanaf 60 euro helemaal gratis.

Retourneren kan, mits dit binnen 14 dagen wordt geregeld.