Kinderlampenwinkel Kortingscode / Actiecode 2019 | 5-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

De Kinderlampenwinkel is een webshop als onderdeel van DepaLux BV, gevestigd in Breda. In de webwinkel worden lampen aangeboden voor in elke kinderkamer, en daarnaast ook een aanbod aan slaapkamertextiel.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Kinderlampenwinkel.nl:

5-25% korting

Ten minste 5-25% korting bij Kinderlampenwinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/gw7l3g8

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Kinderlampenwinkel. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Kinderlampenwinkel Het aspect dat Kinderlampenwinkel het meest belangrijk vindt is klantvriendelijkheid. Ze bieden dan ook de laagste prijzen, zijn actief op Facebook om zo veel mogelijk met de klant te communiceren, en garanderen 100% veiligheid en kwaliteit voor elk product.

In de webwinkel vindt men lampen voor in de kinder- en babykamer, voor aan het plafond, bij het bureau, aan de wand en in verschillende kleuren. Er zijn lampen voor jongens en meisjes en voor allebei, en daarnaast wordt ook een speciaal assortiment aan Disneylampen aangeboden. Naast lampen biedt Kinderlampenwinkel ook hand gestikt slaapkamertextiel voor in de kinderkamer.

Bestellingen kunnen online worden betaald via iDeal of Creditcard, en daarnaast is het ook mogelijk om vooraf of achteraf het geld over te boeken. De verzendkosten zijn bij iedere bestelling binnen Nederland, België en Duitsland gratis, en wanneer er op werkdagen vóór 23:00 wordt besteld, wordt het pakket doorgaans de volgende dag al bij de klant thuisbezorgd. Men kan er echter ook voor kiezen om de bestelling af te halen in Breda.