Klok-voor-thuis.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Klok-voor-thuis is een webwinkel met een ruim assortiment aan klokken voor elk interieur en elke persoonlijkheid. De winkel is een onderdeel van vtwonen.nl, een organisatie met webshops voor verschillende producten in huis. De winkel is gevestigd in Amersfoort.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Klok-voor-thuis.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Klok-voor-thuis.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/zy4jn9t

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Klok-voor-thuis.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Klok-voor-thuis.nl Op Klok-voor-thuis.nl kunnen allerlei soorten klokken van verschillende merken worden besteld. Het aanbod is verdeeld in de categorieën wandklokken, stationsklokken, tafelklokken, digitale klokken, kinderklokken, koekoeksklokken en wekkers. Zo zit er voor elke woning en elke gelegenheid wel iets tussen.

Op de website kan met iDeal, Creditcard of een cadeaukaart van de webwinkel worden betaald voor een snelle levering. Het is ook mogelijk om te betalen via een overboeking, maar dit neemt iets meer tijd in beslag. Daarnaast kan er ook achteraf worden betaald met Capayable.

Wanneer de bestelling op werkdagen vóór 22:00 wordt geplaatst, wordt hij de volgende dag bij de klant geleverd. Bij betalingen met een overboeking duurt het meestal eerst 1 tot 2 werkdagen voordat de betaling is ontvangen. Verzendkosten bedragen standaard €3,95, maar bij bestellingen van meer dan €50 is de verzending gratis.

Klok-voor-thuis maakt gebruik van een 90-dagen-tevredenheidsgarantie. Wanneer het product niet bevalt, kan het dus binnen 90 dagen kosteloos worden geretourneerd, mits het in originele staat verkeert.