KluizenWinkel Kortingscode / Actiecode 2018 | 5-20% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Kluizenwinkel is een online winkel gespecialiseerd in allerlei soorten kluizen en veiligheidsartikelen. De ondernemers achter de webwinkel zijn in 2001 gestart met een webshop in toners, waarna ze nog zes andere webwinkels hebben opgericht, waaronder Kluizenwinkel. Ze hebben dus al ruim 15 jaar ervaring op het gebied, en helpen hun klanten dan ook graag verder met hun motto: “behandel klanten zoals wij ook behandeld willen worden.”

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van KluizenWinkel.com:

5-20% korting

Ten minste 5-20% korting bij KluizenWinkel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/js88uuc

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde sale producten bij KluizenWinkel. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

KluizenWinkel In de webwinkel worden onder andere wapenkluizen, afstortkluizen en reiskluizen aangeboden, maar ook zaken als geldkisten, geldtelmachines en valsgelddetector. Elk product bevat uitgebreide informatie, inclusief YouTubevideo’s. Alle producten kunnen in de webwinkel worden besteld, maar ze kunnen ook eerst worden bezichtigd in de showroom van Kluizenwinkel in Lelystad.

Bij Kluizenwinkel kan worden betaald met iDeal, PayPal, Creditcard en bankoverschrijvingen, of achteraf met Klarna. Bestellingen die vóór 22:00 worden geplaatst, worden doorgaans de volgende dag bij de klant thuisbezorgd. De verzending is geheel gratis.

Wanneer de klant een ontvangen product wil retourneren, dient er eerst contact opgenomen te worden met de klantenservice. Dit is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen na de ontvangst van het product. Na het opsturen zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op de rekening van de klant worden gestort.