Koeltassenwinkel Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-30% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Koeltassen zijn altijd handig. In de zomer hou je je ijs koud en in de winter bescherm je je bananen er tegen. Daarom komt het goed uit dat we nu een Koeltassen winkel kortingscode voor je hebben klaarstaan. Blijf ook in de toekomst op de hoogte van onze kortingen en promoties zodat je nooit teveel betaalt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Koeltassenwinkel:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Koeltassenwinkel.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.koeltassenwinkel.nl/?tt=2929_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Koeltassenwinkel Koeltassen winkel uit Alkmaar verkoopt niet alleen koeltassen, maar ook tal van andere reisproducten. Koeltassen winkel is onderdeel van Shoppartners, dat ook andere webshops heeft op het gebied van bijvoorbeeld speelgoed en dieren.

Als je een dagje naar buiten gaat wil je graag je eten en drinken koel houden. Bij Koeltassen Winkel vind je alles wat je hiervoor nodig hebt, of dat nu een los koelelement is of een grote koeltas van 25 liter die je op je rug mee kunt nemen.

Ook voor andere reisartikelen kun je bij Koeltassen Winkel terecht. In de webwinkel vind je een ruim assortiment aan tassen, trolleys en koffers. Er is veel keus als het gaat om korte broeken, t-shirts. Ga je naar het strand of wil je picknicken? Ook dan vind je precies wat je nodig hebt – strandkleding, strandlakens, picknickmanden en opblaasbare artikelen, zoals strandballen en opblaaskrokodillen.

Het is eenvoudig om een producten te bestellen via de website van Koeltassen Winkel. Het bedrijf is iedere werkdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar bij vragen of voor hulp met bestellingen. Betalen bij Koeltassen Winkel kan op alle gangbare manieren, en zelfs met contant geld. Als je een cadeau voor iemand koopt kun je deze door Koeltassen Winkel laten inpakken.