Koffiediscounter Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Koffiediscounter is een speciaalzaak op het gebied van koffiemachines en koffiebonen. Koffiediscounter is gevestigd in Naarden en is onderdeel van Create2Fit, het e-commercebedrijf van onder meer autocoureur Tom Coronel. Koffiediscounter heeft het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Koffiediscounter.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij Koffiediscounter.

BEKIJK KORTINGSCODE

ds1.nl/c/?si=8803&li=1402353&wi=298885&ws=&dl=opruimkelder

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Koffiediscounter.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Koffiediscounter In het assortiment van Koffiediscounter vind je alle soorten koffiezetmachines. Je kunt gaan voor een volautomatische of halfautomatische espressomachine, al dan niet met melkopschuimer. Er zijn Nespresso en Senseoapparaten, maar je kunt natuurlijk ook een filterapparaat of een cafetière aanschaffen. Koffiediscounter verkoopt verder waterkokers en accessoires zoals koffiemolens en mokken.

Naast koffieapparaten heeft Koffiediscounter ook een ruim aanbod aan verschillende soorten koffie. Je kunt een koffie selecteren op basis van verschillende eigenschappen, waaronder uiteraard de sterkte van de koffie. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je altijd nog in de top-10 van meest verkochte bonen kijken. Koffiediscounter heeft een eigen merk koffie, genaamd Caffé Coronel.

Je kunt je goed laten informeren bij Koffiediscounter voordat je een product aanschaft. Daarnaast geeft Koffiediscounter tips over het zetten van een perfecte Espresso en staan er tal van interessante koffierecepten op de website.

Betalen bij Koffiediscounter kan met iDeal, Bancontact, bankoverschrijving, creditcard, PayPal en achteraf met AfterPay. De verzendkosten variëren per bestelling en zijn ook afhankelijk van de bestemming van de levering.