KommaGo Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Mei

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

KommaGo.nl is een erg responsieve site, die het hoofdportaal is voor verschillende webshops. KommaGo neemt namelijk tientallen shops op het gebied van techniek, telecom,ICT en beveiliging onder zijn vleugels. Hun site krijgt een klantentevredenheidsscore van iets meer dan negen op tien. Naast webshops zijn ze ook nog in het bezig van een filiaal te Utrecht.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van KommaGo.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij KommaGo.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=19455&m=12&a=260598

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op KommaGo.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

KommaGo KommaGo.nl dient vooral als denktank voor verschillende bedrijven en overheden. Ze bieden hulp voor alle problemen die te maken hebben met techniek, in de hoop hun cliënt zo het beste product af te laten leveren. Op hun website kun je onder het kopje "wat we doen" de verschillende cliënten waarmee ze werken even bestuderen. Ook kun je daar hun geleverde werk even onder de loep nemen.

Vaste producten worden niet direct verkocht op KommaGo.nl, daar dit een portaalsite is. Wel kun je hier al hun commerciële sites terugvinden, zodat je makkelijk tussen hun webshops kunt zoeken naar wat u nodig heeft. Wel bieden ze seminaries aan, die gratis mee te volgen zijn voor zakelijke klanten of resellers. Aanmelden kan gewoon op hun site. Deze seminaries vinden plaats in hun kantoor te Utrecht.

Op hun website is ook een livechat aanwezig, die u kunt raadplegen indien u met vragen zit.