KPN Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


KPN staat voor Koninklijke PTT Nederland NV en is een bedrijf dat internet, telefonie en televisiediensten levert aan consumenten en bedrijven in Nederland. KPN komt voort uit het vroegere staatsbedrijf PTT.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van KPN.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij KPN.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=1565&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op KPN.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

KPN KPN biedt verschillende soorten abonnementen en diensten aan consumenten aan, zoals abonnementen op internet, televisie en telefonie. Veel consumenten bestellen een alles-in-1 abonnement, KPN Compleet, waarbij ze televisie, vaste telefonie en internet bij KPN afnemen. Hiervoor krijg je een korting van €5 ten opzichte van wanneer je alle abonnementen los zou afsluiten. Als televisiekijker krijg je dan interactieve TV waarmee je onderweg via een smartphone app TV kunt kijken. Thuis kun je de televisie pauzeren wanneer je dat wilt en kun je programma’s die je gemist hebt eenvoudig terug kijken.

KPN heeft verder een grote hoeveelheid abonnementen voor mobiele telefonie. Als je tevreden bent met je huidige toestel kun je een sim-only abonnement kopen, maar je kunt ook een abonnement met toestel kopen. Je kunt dan gebruik maken van het landelijk dekkende 4G-netwerk van KPN. KPN biedt als extra de mogelijkheid om je telefoontoestel te verzekeren of om een abonnement op Spotify af te sluiten. Gebruik je KPN Compleet dan krijg je interessante extra’s, zoals bijvoorbeeld meer MB’s op je mobiele abonnement.

Het betalen van een abonnement bij KPN gebeurt altijd middels een maandelijkse factuur.