Kunstkerstbomen.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Kunstkerstbomen.nl is een website van het kerstbedrijf Royal Christmas, dat zich sinds 1939 specialiseert in kunstmatige kerstartikelen in China en Nederland. De Nederlandse winkel bevindt zich in Winschoten. Op Kunstkerstbomen.nl worden allerlei artikelen aangeboden voor een perfecte kerst.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Kunstkerstbomen.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-30€ korting, gratis verzending en meer bij Kunstkerstbomen.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=23878&m=12&a=260598

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Kunstkerstbomen.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Kunstkerstbomen.nl Bij alle producten is duidelijke informatie te zien, en elk artikel voldoet aan de brand- en veiligheidseisen.

In de webshop zijn meer dan 400 verschillende modellen kunstkerstbomen te bestellen: van kleine bomen in een pot tot bomen van wel 14 meter hoog, besneeuwde bomen, bomen met kerstverlichting, en bomen in verschillende kleuren. Daarnaast worden ook andere kerstproducten aangeboden, zoals kerstballen, manden en kleden voor onder de boom, kerstmanpoppen, et cetera. Alle producten worden naar 75 verschillende landen verzonden.

Bij Kunstkerstbomen.nl kan worden betaald met iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact/Mr Cash en via een overboeking. Bestellingen die vóór 11:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt en zullen de volgende dag bij de klant worden bezorgd. Verzendingen in Nederland, België en Duitsland zijn gratis, voor andere landen worden extra verzendkosten in rekening gebracht.

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product, kan het ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd. Na 23 december worden er echter geen retourneringen meer in behandeling genomen.