Kunstspiegel Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Kunstspiegel.nl is een lijstenmakerij die producten van hoge kwaliteit biedt voor een lage prijst. Naast spiegels worden er ook Italiaanse lijsten, kunstposters, prints en posters gemaakt, voor een mooie wanddecoratie in ieder huis.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Kunstspiegel.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Kunstspiegel.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

verno-21108.webshopapp.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=13265_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Kunstspiegel.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Kunstspiegel In de webshop is al een groot aanbod aan lijsten, spiegels en kunst te vinden, maar daarnaast maakt de Lijstenmakerij ook verzoeken op maat. KunstSpiegel vindt het belangrijk dat elk product van de hoogste kwaliteit wordt gemaakt, dus er wordt enkel gebruik gemaakt van het beste hout uit bossen met actieve herbebossingsprogramma’s.

In de webwinkel worden producten aangeboden in iedere stijl: zowel moderne als klassieke en barok lijsten, met en zonder spiegels. De lijsten en spiegels zijn beschikbaar in allerlei kleuren en maten, en kunnen zelfs op maat worden gemaakt. De webwinkel wordt zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, maar wie wil kan ook een kijkje nemen in de fysieke winkel in Cruquius.

Bestellingen kunnen worden betaald met iDeal, PayPal, Creditcard, bankoverschrijvingen en achteraf met Klarna. Doorgaans worden producten binnen 3 dagen geleverd, maar voor sommige artikelen geldt een levertijd van uiterlijk 2 weken. De verzendkosten zijn bij Kunstspiegel.nl altijd gratis.

Producten die toch niet blijken te bevallen, kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd in overleg met de werknemers.