La Ligna Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Laligna.nl is de online vrouwenboetiek van Nederland. Je vindt hier een uitgebreide collectie aan vrouwelijke en moderne kleding. Met een assortiment dat elk seizoen wordt uitgezocht door vakkundige stylisten koop je dus altijd iets dat in de smaak valt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van LaLigna.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-35€ korting, gratis verzending en meer bij LaLigna.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.laligna.nl/?tt=23346_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op LaLigna.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

La Ligna Naast de webshop is er op de website ook veel inspiratie te vinden met de kleding die op de website te vinden is. Zo wordt er eens in de zoveel tijd een catalogus uitgegeven met de nieuwste modetrends en combinaties.

Mocht je vragen hebben over een product, of de website in het algemeen, dan kan je vrijblijvend telefonisch of digitaal contact opnemen met een specialist van Laligna.nl. Ook zijn ze te vinden en bereikbaar op de social media.

Aanbod

Het aanbod van Laligna is het beste te beschrijven als moderne vrouwenmode. Stijlvol doch betaalbaar. Je vindt hier een grote collectie aan kleding en accessoires en zowel binnen als buiten mode.

Betaling en Levering

Bestellingen kan je gemakkelijk betalen via Ideal, Mister Cash en met een creditcard. Ideal is de geprefereerde methode omdat dit altijd veilig via je eigen bank gaat.

Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat u deze bestelling de volgende werkdag al in huis hebt. Verzendkosten bedragen ongeveer 4 euro. Mocht je niet tevreden zijn met jouw bestelling, dan kan je deze binnen 14 dagen gratis retour sturen.