La Scarpa Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

La Scarpa is Italiaans voor 'De Schoen'. Deze webwinkel is het verlengde van een fysieke winkel te Oss en heeft een groot aanbod aan hedendaagse schoenen. Alhoewel de fysieke winkel al een tijd bestaat is deze webwinkel relatief nieuw.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van LaScarpa.nl:

20% korting

Ten minste 20% korting bij La Scarpa.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.lascarpa.nl/kleding/?tt=9713_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde aanbiedingen. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

La Scarpa Desalniettemin is de webwinkel overzichtelijk en goed ingericht. Ook de klantenservice is goed, maar kan af en toe wat traag antwoorden. Gelukkig zijn ze zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Al hoewel er meerdere “La Scarpa” websites zijn in verschillende landen gaat het hier om een zelfstandige webwinkel en is niet gelieerd aan buitenlandse sites onder dezelfde naam.

La Scarpa heeft een groot aanbod aan verschillende merken schoenen, maar niet alleen voor vrouwen. La Scarpa's collectie bestaat ook uit een groot aantal herenschoenen en kinderschoenen. Er wordt speciale aandacht besteed aan schoenen specifiek voor jongens en specifiek voor meisjes.

Online bestellingen zijn gemakkelijk te betalen via de meest gebruikte betaalkanalen. Beschikbaar zijn onder andere: Ideal, MasterCard,Visa en overboeken. Het is niet mogelijk om met Paypal of Afterpay te betalen. Aankopen die op werkdagen voor 15:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog aangeboden aan de bezorgdienst, hierdoor heeft u meestal de volgende dag het product al in huis.

Retourneren kan binnen 14 dagen en is kosteloos. Dit is echter alleen mogelijk als het product schadeloos is. Het is niet mogelijk om onderhoudsproducten te retourneren.