La Vie Jolie Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

La Vie Jolie is een online meubelwinkel, opgericht door Jolie uit Venlo. Zij komt uit een echte meubelfamilie; haar ouders hadden ook een meubelwinkel. La Vie Jolie richt zich op de verkoop van Dutch Design en betaalbare designproducten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van La Vie Jolie:

15% korting

Ten minste 15% korting bij LaVieJolie.com.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jlpue46

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Voordeelkraam. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

La Vie Jolie Bij La Vie Jolie vind je alles dat je nodig hebt voor een mooi en stijlvol interieur. Zo zijn er verschillende tafels die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken zoals salontafels, eettafels en bureaus. Er zijn tal van verschillende meubelen om op te zitten; van stijlvolle krukjes tot mooie stijlvolle driezitsbanken. Ook vind je een groot aantal hang-, wand-, of staande lampen in de webwinkel. La Vie Jolie heeft verder een groot aantal accessoires voor elke kamer in het huis, van keukenrekjes tot vloerkleden.

La Vie Jolie heeft een groot aantal producten die specifiek voor kinderen gemaakt zijn. Het gaat hierbij niet alleen om meubels, maar ook om bijvoorbeeld sieraden en cadeautjes. Om van het buitenleven te kunnen genieten zijn er tal van producten verkrijgbaar zoals hangmatten en terraskachels.

La Vie Jolie hanteert verschillende verzendkosten voor briefpost en pakketpost. Boven de €75 wordt je bestelling sowieso gratis verzonden. Voor zendingen naar België of Duitsland (en elders) gelden afwijkende tarieven. Betalen bij La Via Jolie kan onder meer met iDeal, creditcard, Bancontact en PayPal.