Lampentoppers Kortingscode / Actiecode 2019 | 12-24% korting | Februari


Lampentoppers is de webwinkel van Troost Verlichting, een lampenwinkel in Diemen. Het bedrijf is sinds 2003 actief in de verkoop van allerlei soorten verlichting en lampen via het internet.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Lampentoppers.nl:

12% korting

Ten minste 12% korting bij Lampentoppers.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j6qn3ec

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde sale producten bij Lampentoppers. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Lampentoppers Met tientallen jaren ervaring is Lampentoppers in staat om de klanten een groot assortiment van hoogwaardige producten aan te bieden, tegen scherpe prijzen. Natuurlijk kunnen alle producten die online staan ook in de fysieke winkel worden bekeken of afgehaald.

In de webshop worden allerlei soorten binnenlampen, buitenlampen en lampenkappen verkocht, en daarnaast ook ventilatoren en kapstokken. In deze categorieën zijn zowel staande lampen als hanglampen, wandlampen en spotverlichting te verkrijgen.

Bestellingen kunnen worden betaald met iDeal, of na ontvangst van de bestelling met MultiFactor, een onderdeel van Multisafepay.

De meeste producten die Lampentoppers biedt zijn altijd op voorraad, en kunnen daarom binnen 3 tot 5 werkdagen bij de klant worden geleverd. Overige producten zullen binnen 15 werkdagen worden thuisbezorgd. Bij bestellingen van meer dan €50 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Wanneer de klant na ontvangst van de bestelling toch niet tevreden blijkt met het product, kan hij of zij dit binnen 14 dagen ongebruikt retourneren, waar mogelijk in de originele verpakking.