Laptop-Kopen.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-35% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Laptop-Kopen werd opgericht door ViaDennis, dat al jarenlang vervangende accessoires voor laptops verkoopt. Sinds kort verkopen ze ook nieuwe en tweedehands laptops, mede door hun site. Naast gewone laptops, kun je ook refurbished laptops kopen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Laptop-Kopen.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 10-25€ korting, gratis verzending en meer bij Laptop-Kopen.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.laptop-kopen.nl/laptop/?tt=22767_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Laptop-Kopen.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Laptop-Kopen Dit wil zeggen dat deze laptops, die eigenlijk tweedehands zijn, er als nieuw uit zullen zien. Naast een online webshop hebben ze ook een filiaal, gelegen te Leeuwarden. Het exacte adres kun je op hun site terugvinden.

Op hun voorpagina kun je een slidebar terugvinden waarop de uitgelichte producten worden afgebeeld. Verder gebeurt navigatie op de site met behulp van een keuzemenu, dat je kunt openen door op de menuknop rechtsboven de site te klikken. Een pop-up menu komt tevoorschijn, met daarin de verschillende aangeboden producten.

Betalen op hun website kan met een scala aan verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder vallen iDeal, PayPal, kredietkaart, Mister Cash, sofortbanking, American Express en achteraf betalen met behulp van AfterPay. Indien er problemen zouden optreden met hun producten, dan kun je ze altijd terugzenden. Je hebt steeds dertig dagen de tijd om het product terug te zenden. Natuurlijk wordt er wel verwacht dat de originele verpakking gebruikt wordt. Op de producten rust ook drie maanden volledige garantie. (behalve als dit anders werd aangeduid.)