Laptopverpakking Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari


Laptopverpakking is een webwinkel op het gebied van laptoptassen en andere beschermende accessoires voor je laptop of notebook. Laptopverpakking is onderdeel van 2Hills e-commerce BV uit Amersfoort dat meerdere webwinkels heeft op het gebied van beschermende accessoires voor mobiele apparatuur.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Laptopverpakking:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Laptopverpakking.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tinyurl.com/j5zkpo8

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Laptopverpakking.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Laptopverpakking Als je een nieuwe laptop hebt gekocht wil je deze graag goed beschermen. Bij Laptopverpakking kun je eenvoudig een bijpassende tas voor je laptop kopen door te zoeken op de maat van de laptop in kwestie. Of je nu een hele kleine laptop (11 inch) of een grote laptop hebt van 18 inch, er is altijd een tas voor jouw laptop. Het is ook nog mogelijk om een selectie te maken op basis van kleur of merk van de tas. Laptopverpakking heeft niet alleen schoudertassen, maar ook rugtassen, sleeves en laptoptrolleys.

Naast verpakkingen voor laptops zijn er ook tal van accessoires voor je laptop te bij Laptopverpakking. Zo vind je bijvoorbeeld muizen, toetsenborden, laptopstandaarden en speakers voor je laptop. Als laatste zijn er accessoires waarmee je de bekabeling van je computer of laptop weg kunt werken.

Betalen bij Laptopverpakking kan eenvoudig met iDeal, creditcard, PayPal, een bankoverschrijving of achteraf met AfterPay. De verzendkosten zijn €1,95 binnen Nederland en €4,95 voor levering naar België.