LEDStripXL Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-35% & 5-15€ korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Ledverlichting biedt ontelbare mogelijkheden en raakt steeds meer ingeburgerd in ons dagelijks leven. Ondertussen weten de meeste consumenten dat je gloeilampen, spaarlampen en halogeenlampen met gemak kunt vervangen door leds, maar wat de meeste mensen niet weten, is dat je ledverlichting ook voor creatieve doeleinden kunt gebruiken.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van LEDStripXL.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 5-15€ korting, gratis verzending en meer bij LEDStripXL.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

ledstripxlnl.webshopapp.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=17047_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op LEDStripXL.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

LEDStripXL Wanneer je meer wilt weten over ledstrips en hoe je deze kunt gebruiken, dan moet je zeker eens een kijkje komen nemen op LEDstripXL

LEDstripXL, de webwinkel voor ledstrips

LEDstripXL was er erg vroeg bij. Deze webshop bestaat al sedert 2010 en kan dus 6 jaar ervaring voorleggen op gebied van ledstrips en ledverlichting in het algemeen. Hier kun je verschillende soorten van creatieve toepassingen van led vinden. We denken dan vooral aan RGB ledstrips in verschillende kleuren of aan eenkleurige strips. Verder vind je hier ook alle accessoires om ledstrips optimaal te kunnen gebruiken. We denken dan aan afstandsbedieningen, aansluitmateriaal, dimmers, adapters, versterkers, schakelaars en bewegingsmelders. Los daarvan vind je bij LEDstripXL ook gewone ledverlichting die kan gebruikt worden om andere soorten lampen te vervangen.

Gewone verlichting bij LEDstripXL

Ook al is deze webwinkel gespecialiseerd in ledstrips, toch kun je hier ook gewone ledlampen kopen. Je vindt hier ook ledstrips voor in je aquarium en bouwlampen. LEDstripXL is dus veelzijdiger dan je eerst zou denken en dat is net de sterkte van deze online winkel!