LensBestel Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-35% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Lensbestel.nl is zoals de naam doet voorspellen de webshop voor al uw lenzen en oogverzorging. Met meer dan 7 jaar ervaring met de online verkoop van alles omtrent lenzen zijn ze hier echte experts. Gericht op de Nederlandse markt hebben ze veel geautomatiseerde processen, hierdoor kunnen de producten snel en eenvoudig bij u worden afgeleverd.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van LensBestel.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-35%, 10-20€ korting, gratis verzending en meer bij LensBestel.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.lensbestel.nl/contactlenzen/?tt=5321_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op LensBestel.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

LensBestel Met meer dan 50.000 klanten is Lensbestel.nl zeer betrouwbaar en hebben ze meerdere keurmerken om deze kwaliteit te waarborgen. Mocht u vragen hebben over bepaalde producten, of bent u niet zeker of een lens-type bij u past? Dan kan u altijd contact opnemen met de vakkundige medewerkers die u dan snel verder kunnen helpen, zowel per mail als telefonisch.

Aanbod

Lensbestel.nl heeft een groot assortiment aan verschillende lenzen, lensvloeistof en zelfs kleurlenzen. Er zijn alleen kwaliteitsmerken aanwezig en ieder merk is binnenhuis getest. Nieuw in het assortiment van Lensbestel.nl zijn de lens-abonnementen: je krijgt een nieuw paar lenzen elke keer als je oude paar aan vervanging toe zijn.

Betaling en Levering

Betalen kan simpel en veilig op Lensbestel.nl. Dit kan met Ideal, Visa, MasterCard en Sign2pay.

Omdat de bestellingen per brievenbuspost verstuurd kunnen worden zijn ze meestal de volgende dag al bij u thuis en zijn de verzendkosten goedkoop. Bedraagt uw bestelling meer dan €75, dan zijn uw verzendkosten gratis.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: