Leukebril.nu Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | December

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Leukebril.nu is een online webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van trendy en handige brillen op sterkte. Deze brillen zijn soms wat apart, maar hebben altijd een bepaalde functie. Klanten geven leukebril.nu een 8.6 uit 10 en prijzen ze om hun goede service en kwaliteit. Mocht u vragen hebben over een specifieke bril of mocht u een algemene vraag hebben, dan kunt u ze bereiken via de mail en via telefonisch contact.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Leukebril.nu:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Leukebril.nu.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/hl5z4z4

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Leukebril.nu. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Leukebril.nu

Aanbod

Leukebril.nu heeft een groot aanbod aan vernuftige brillen. Of het nu gaat om zogenoemde Clic brillen die in het midden van de bril gescheiden kunnen worden, of als het gaat om een make-up bril. Deze bril heeft een wentelende lens die je zowel voor alleen de rechterkant of linkerkant kan gebruiken.

Betaling en Levering

Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u deze gemakkelijk betalen via Ideal. Ook is het mogelijk om uw aankoop te doen via Mister Cash en bestaat er de mogelijkheid om achteraf te betalen. Bestellingen binnen Nederland en België worden geheel kosteloos verzonden. Bezorgtijd bedraagt 1 tot 2 dagen.

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze geheel kosteloos retourneren. Leukebril.nu neemt zelfs de retourneer kosten voor zijn rekening.