Licht-Actie.nl Kortingscode / Actiecode 2019 | 15-25% korting | Februari


Moet er nog licht zijn? Of het nu zomer of winter is, licht hebben we altijd nodig, want elke avond wordt het weer donker. Bij Licht-actie.nl vind je een uitgebreid gamma aan soorten verlichting. Uiteraard vind je hier de populaire ledlampen, maar je vindt hier zoveel meer.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Licht-Actie.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Licht-Actie.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.licht-actie.nl/verlichting/?tt=13256_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde aanbiedingen bij Licht-Actie. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Licht-Actie.nl Licht-actie.nl is de webwinkel voor wie van vele soorten verlichting houdt en wil kunnen kiezen uit een zeer grote collectie. Hier vind je ook halogeenlampen, spaarlampen, TL-lampen, PL-lampen, compacte gasontladingslampen, maar ook gloeilampen, armaturen en toebehoren.

Gloeilampen bij Licht-actie.nl

Mogelijk heb je vernomen dat gloeilampen verboden werden omdat ze niet energiezuinig zijn. Je energierekening wordt er hoger door en ze zijn slecht voor het milieu. Toch zijn er nog vele consumtenten die van deze lampen houden omdat ze heerlijk ouderwets licht geven. Bijkomend zijn het dimbare lampen die voor extra sfeer kunnen zorgen. Bij Licht-actie.nl kan je ze nog wel kopen, maar hoe kan dat dan? Het klopt inderdaad dat deze vorm van verlichting niet meer geïmporteerd mag worden in Europa en ook de productie is in Europese landen in principe verboden. Er bestaat een uitzondering op deze regel: de hamerlampen. Dit zijn extra sterke gloeilampen die nog wel mogen gebruikt worden voor professionele doeleinden. Licht-actie.nl maakt handig gebruik van deze regel en kan je op deze manier nog wel ouderwetse, gezellige lampen aanbieden. Je doet er wel goed aan om de tips die in de webwinkel gegeven worden goed op te volgen. Zo kun je met deze lampen ook nog energie besparen.