Lil Kortingscode / Actiecode 2018 | 5-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Lil.nl is een woonwarenhuis uit Zaandam met een fysieke winkel en een webwinkel. De naam Lil staat voor Living, Interiors & Lifestyle, maar Lil is ook de bijnaam van de oprichtster, Lilian Kraaij.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Lil.nl:

Ten minste 5-15% korting

Ten minste 5-15% korting bij Lil.

BEKIJK KORTINGSCODE

ad.zanox.com/ppc/?40601746C83513679&ulp=[[/sale]]

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij Lil.nl. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Lil Lil heeft een zeer grote collectie interieur en andere woonproducten. Er is een grote collectie aan spullen voor de inrichting van je slaapkamer of woonkamer. Zo is er een grote collectie kasten, klokken, tv-meubels en bedden om maar wat voorbeelden te noemen. Ook voor de zithoek vind je alles, van mooie compacte stoelen tot uitgebreide hoekbanken. Maar ook voor de andere kamers in je huis vind je alles wat je nodig hebt.

Naast de grote hoeveelheid interieurproducten zijn er ook allerlei vrijetijdsproducten voorradig bij Lil.nl. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, maar ook allerlei producten voor in de tuin of voor je fiets. Lil.nl heeft ook een grote outlet sectie waarin meer dan 1000 producten te koop zijn. Een ideale kans om bijvoorbeeld een mooie tafel van Leitmotiv met korting te kopen.

Betalen bij lil.nl kan met iDeal, Mistercash, Bancontact, Paypal, Creditcard, bankoverschrijving of met een levering onder rembours (extra kosten van toepassing). De verzending is gratis bij een bestelling van meer dan €20. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten €3,95. Kleine pakketten worden met PostNL bezorgd.