Linnaeushof Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% & 10-50€ korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Tickets voor de grootste speeltuin van Europa boekt u natuurlijk met de Linnaeushof kortingscode. Voor uw kinderen wordt dit een dag om nooit te vergeten, en u profiteert van extra veel voordeel met de kortingscode en de andere aanbiedingen die op de website te vinden zijn! Volop plezier voor het hele gezin.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Linnaeushof.nl:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 10-50€ korting en meer bij Linnaeushof.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.linnaeushof.nl/speeltuin/?tt=22599_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Linnaeushof.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Linnaeushof Het Linnaeushof in Heemstede, vlakbij Haarlem, is een van de grootste speeltuinen in Europa. Er zijn ruim 350 verschillende speeltoestellen en attracties. In de speeltuin van het Linnaeushof kunnen kinderen hun eigen fantasie en energie gebruiken. De Linnaeushof bestaat meer dan 50 jaar. Hoewel de speeltuin met haar tijd is meegegaan en nieuwe attracties heeft geïntroduceerd blijft het park trouw aan het principe van actief vermaak.

In de Linnaeushof vind je dus meer dan 300 verschillende attracties voor jong en oud. Er zijn klassieke attracties als familieschommels en grote glijbanen, maar ook attracties als karts of funny wheels. Een van de grootste attracties is het elf meter hoge piratennest, waar je alleen kunt komen door over lange hangbruggen over het water te gaan. Er is een speel-sportiefhoek waar kinderen onder andere kunnen klimmen, maar ook een afdeling waar dreumesen en peuters veilig kunnen spelen.

In het attractiepark zijn verschillende punten aanwezig waar je bijvoorbeeld snacks, dranken of ijs kunt kopen. Er loopt voldoende personeel rond om de kinderen in de gaten te houden. Op deze manier kunnen kinderen van alle leeftijden veilig spelen in het Linnaeushof.

Het Linnaeushof is jaarlijks geopend van eind maart tot eind oktober. De openingstijden variëren van periode tot periode. Tickets zijn te bestellen via de website.

Soortgelijke kortingscodes en aanbiedingen: