Living.nl Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Living.nl is een webwinkel op het gebied van lifestyle cadeaus. Living.nl is onderdeel van Sanoma, hetzelfde bedrijf dat ook verschillende tijdschriften (zoals de Linda), internetsites (zoals nu.nl) en televisiekanalen (onder andere SBS6) beheert. Living.nl beschikt over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Living.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Living.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/h9vj4wn

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde outlet producten bij Living. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Living.nl Motto van living.nl is ‘the joy of giving’ In de webwinkel van Living.nl vind je dan ook een groot assortiment cadeaus. Er zijn meer dan vijfhonderd verschillende leuke dingen om uit te kiezen. De cadeaus zijn gesorteerd op basis van de eigenschappen van de ontvanger. Je kunt simpelweg selecteren op basis van geslacht, maar je kunt ook cadeaus uitzoeken voor een fashion liefhebber, een interieur liefhebber of zelfs voor ‘iemand die alles al heeft’. Eventueel kun je binnen deze categorieën verder zoeken op basis van prijs, kleur of merk.

Bij living.nl vind je zowel geschenken voor hem als voor haar. Zo heb je mooie sieraden, hippe handtassen, retro platenspelers en radio’s of wandkaarten. Uiteraard kun je deze cadeaus ook voor jezelf kopen.

Het betalen bij living.nl kan eenvoudig met iDeal, Creditcard (Mastercard of Visa), een bankoverschrijving of achteraf met Capayable. Je kunt ook een VVV-giftcard of een living cadeaucheque inleveren. Verzending binnen Nederland en België is gratis bij bestellingen groter dan €50. Onder dit bedrag gelden afwijkende tarieven.