Locals United Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juli

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Locals United is een webwinkel op het gebied van kleding. Het is een bijzonder samenwerkingsinitiatief van een groot aantal kleine, lokale retailers uit heel Nederland, voornamelijk op het gebied van kleding. Dankzij deze samenwerking kan Locals United een groot assortiment aan artikelen aanbieden.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van LocalsUnited.nl:

15% korting

Ten minste 15% korting bij Locals United.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/j3hgdpa

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde "SALE" producten bij Locals United. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Locals United Bij Locals United vind je allereerst een grote selectie aan kleding voor heren, dames en jongens en meisjes. Het aanbod varieert van hippe jeans tot mooie jurkjes en stijlvolle overhemden. Als je op zoek bent naar iets specifieks kun je dit eenvoudig vinden door te selecteren op een van de meer dan tien eigenschappen waaraan jouw kleding moet voldoen.

In aanvulling op het grote assortiment kleding zijn er ook sportartikelen te krijgen bij Locals United, onder andere voor vechtsporters, zwemmers en voetballers. Wil je een leuk cadeau kopen voor jezelf of voor iemand anders, dan kun je kijken onder de knop ‘living’. Hier vind je meer dan tal van leuke en interessante cadeaus, van leuke geurtjes tot platenspelers en lampen.

Betalen bij Locals United kan met iDeal, creditcard of achteraf met Capayable. Omdat je bij Locals United bij verschillende winkels kunt bestellen worden de verzendkosten per winkel berekend. Bestel je voor meer dan €50 bij één winkel, dan is verzending binnen Nederland altijd gratis. Levering naar België kost €9 per zending.