LOKS.nl Online Warenhuis Kortingscode / Kortingsbon 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Loks Online Warenhuis is een webwinkel uit Gaanderen in de Achterhoek. Het bedrijf heeft meer dan 3000 verschillende artikelen in het assortiment uit verschillende categorieën.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van LOKS.nl:

10-20% korting

Ten minste 10-20% korting bij LOKS.

BEKIJK KORTINGSCODE

www.loks.nl/website/Includes/TradeTracker/?tt=10086_12_260598_&r=%2F

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

LOKS.nl Loks Online Warenhuis verkoopt allerlei producten in en om het huis. Er is een selectie aan elektronicaproducten, waaronder computeraccessoires en klokken. Onder gereedschap vind je allerlei verschillende soorten gereedschap, waaronder elektronisch gereedschap van merken als Brüder, Defort en Mannesmann. Er is een grote selectie aan speelgoed en sportartikelen voor verschillende leeftijden.

Voor in en om het huis heeft Loks een ruime collectie. Als je op zoek bent naar keukengerei kun je ook bij Loks terecht. In het online warenhuis vind je honderden verschillende keukenproducten. Daarnaast verkoopt Loks onder meer tuinaccessoires.

Betaling bij Loks kan op verschillende wijze. Je kunt betalen via iDeal, met PayPal en met creditcard. Het is ook mogelijk om vooruit te betalen met een bankoverschrijving, of juist achteraf via Klarna. Verzending vindt plaats via PostNL en producten die voor drie uur worden besteld worden de volgende bezorgdag afgeleverd. Als je in de buurt van Gaanderen woont kun je je bestelling ook afhalen. Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na levering van de bestelling. Hiervoor kun je een formulier downloaden op de website van Loks (www.loks.nl).