LOOkX Kortingscode / Actiecode 2018 | 15-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

LOOkX.com is online winkel op het gebied van gezichtsverzorging. Bij LOOkX vind je niet alleen make-up, ook vind je er van alles om je huid jonger en levendiger te maken. Het mooie aan de producten van LOOkX is dat ze dierproefvrij zijn en milieuvriendelijk worden geproduceerd. Om er voor te zorgen dat LOOkX de beste blijft hebben ze een speciaal laboratorium waar ze nieuwe producten ontwikkelen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van LOOkX:

15% korting

Ten minste 15% korting bij LOOkX.nl.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/jv5ngcd

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. De korting geldt voor geselecteerde producten bij LOOkX. Zie de link die in een nieuw tabblad in je browser geopend is. Klik hier om de link opnieuw te openen.

LOOkX

Aanbod

Bij LOOkX vind je dus niet alleen make-up, je kan hier ook terecht voor bijvoorbeeld anti-aging crème. Ook is hier van alles te krijgen voor pigmentvlekjes, glimmende deeltjes en een gevoelige huid. LOOkX biedt daarnaast ook een informatieve blog met nieuws en informatie over alles dat speelt in de gezichtsverzorgingswereld.

Bestelling en Levering

U kan uw bestelling gemakkelijk betalen met Ideal of creditcard. Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen met Paypal. Mocht u in het bezit zijn van een Fashioncheque, dan kan u die hier ook uitgeven.

Bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst worden meestal de volgende dag al geleverd. Bezorgkosten bedragen 4 euro maar bestellingen boven de 50 euro worden geheel gratis verzonden.

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kan u deze binnen 14 dagen retour sturen.