Los-Toestel.com Kortingscode / Actiecode 2018 | 12-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Los Toestel is een jonge online telecomwinkel dat nog maar is opgericht in 2013 en biedt nieuwe, gebruikte en refurbished mobiele telefoons aan. Het bedrijf biedt artikelen aan voor lage prijzen en biedt daarbij een garantie op alle artikelen.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Los-Toestel.com:

12% korting

Ten minste 12% korting bij Los-Toestel.

BEKIJK KORTINGSCODE

tinyurl.com/h3xlfr8

Geen kortingscode vereist. De korting is van toepassing op geselecteerde producten. Bekijk de link die geopend werd in een nieuw tabblad van je browser. Klik hier om de link opnieuw te openen.

Los-Toestel.com Daarnaast worden artikelen snel geleverd en is ook het leveren van een uitstekende klantenservice belangrijk voor Los Toestel. Voorbeelden van merken die verkocht worden bij Los Toestel zijn Samsung, HTC, iPhone en Sony.

Het bedrijf verkoopt alleen losse toestellen, dus zonder abonnement. Deze toestellen zijn allemaal simlockvrij, zodat er simkaarten van verschillende providers in geplaatst kunnen worden. Alle refurbished en gebruikte artikelen worden grondig gecontroleerd en getest en gerepareerd waar dat kan en nodig is. Voor een eventuele vervanging van onderdelen wordt enkel gebruik gemaakt van gecertificeerde onderdelen en materialen.

Door naast nieuwe ook gebruikte en refurbished toestellen aan te bieden, biedt Los Toestel een gevarieerd prijsaanbod. Zo zijn er naast de prijzen voor nieuwe artikelen ook lagere prijzen waardoor deze artikelen voor meer mensen bereikbaar worden gemaakt. Voor deze artikelen geldt een bepaalde BTW-regeling, waardoor deze niet op de factuur gezet wordt en niet terug te vorderen is. Bedrijven kunnen echter wel een factuur krijgen inclusief btw-bedrag, door vooraf contact op te nemen met het supportteam.