Lovelak Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Maart

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Lovelak.nl is een online webwinkel met zijn eigen speciale nagellak. Met een speciale formule blijft deze nagellak tot wel 2 weken zitten, terwijl het heel gemakkelijk aan te brengen is. Met al meer dan 4 jaar ervaring en een uniek product heeft Lovelak.nl zich geprofileerd als een echte naam op de nagellak markt. Daarnaast wordt Lovelak ontwikkeld zonder proefdieren en is het milieuvriendelijk gemaakt.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Lovelak:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-20€ korting, gratis verzending en meer bij Lovelak.nl.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

lovelak.nl/nagel/?tt=20619_12_260598_&r=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Lovelak.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Lovelak

Aanbod

Lovelak is een speciaal ontwikkelde harde lak. Het is dus een stuk steviger dan andere opties. Hierdoor is het niet alleen uitermate geschikt om lang te blijven zitten, ook zorgt het er voor dat je nagels minder snel scheuren en breken. Met Lovelak is het dus mogelijk om je nagels te laten groeien. Lovelak is verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende kleuren. Naast individuele lakken kan je ook gehele sets kopen. Ook is het mogelijk om een UV lamp te kopen.

Betaling en Levering

U kunt uw bestelling betalen met: Ideal, Creditcard en Paypal. Mocht je liever achteraf betalen, dan kan dit ook via Billink.

Bestellingen worden over het algemeen binnen 2 werkdagen bij je huis geleverd en de verzendkosten zijn helemaal gratis.

Mocht je toch spijt krijgen van jouw aankoop, dan kan je deze binnen 30 dagen retour sturen.