Luiertaartfabriek Kortingscode / Actiecode 2019 | 10-25% korting | Februari

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

Babyshowers zijn helemaal in. Daar hoort ook een luiertaart bij. Wie niet weet wat een luiertaart is, kan dit ontdekken in de Luiertaartfabriek. Een luiertaart bestaat uit luiers die in een taartvorm worden gelegd, zodat het geheel eruit ziet als een taart. Uiteraard kun je deze taart niet eten.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van Luiertaartfabriek:

Alle kortingen en kortingscodes

10-25%, 5-25€ korting, gratis verzending en meer bij Luiertaartfabriek.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

www.luiertaartfabriek.nl/baby/?tt=9735_12_260598_

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op Luiertaartfabriek.nl (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

Luiertaartfabriek Tussen de luiers in worden cadeautjes gelegd voor de jonge ouders. Er zit met andere woorden dus een gedeelte van de baby-uitzet in verstopt. De luiertaart is ook geschikt als cadeau voor een zwangere collega of zakenrelatie.

Meer dan taart bij de Luiertaartfabriek

De Luiertaartfabriek verkoopt behalve luiertaarten ook andere benodigdheden voor baby’s en hun ouders. Hier kun je ook terecht voor koffertjes, boeken, babyshower gloves, producten uit badstof, de baby-uitzet, cadeaus, educatief speelgoed, cadeaumanden, merkproducten voor baby’s, borduurwerk en drukwerk. Completer kan deze gespecialiseerde webshop haast niet zijn.

De service van de Luiertaartfabriek

De Luiertaartfabriek wil zijn klanten niet alleen iets bijzonders kunnen aanbieden, deze firma wil ook dat niet alleen de producten dik in orde zijn, maar dat ook de klanten dik tevreden zijn. Deze webshop zorgt ervoor dat je alle producten zo vlug mogelijk in huis hebt. Wie hier boven een bepaald bedrag bestelt, hoeft zelfs geen verzendkosten te betalen.