MacManiack Kortingscode / Actiecode 2018 | 10-25% korting | Juni

← ← Help alsjeblieft dit op sociale media te delen :)

MacManiack is een Belgisch bedrijf dat is opgericht in 2008 en verkoopt allerlei onderdelen en accessoires voor iPhones, iPads en MacBooks. Zo zijn er voor de verschillende iPhones (van de 4 tot en met de 7 Plus) verschillende accessoires te vinden.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen van MacManiack.com:

Alle kortingen en kortingscodes

10-20%, 10-40€ korting, gratis verzending en meer bij MacManiack.

BEKIJK ALLE KORTINGEN EN KORTINGSCODES

tc.tradetracker.net/?c=19637&m=12&a=260598&u=%2F

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar deze week/maand. Bezoek de homepage op MacManiack.com (die in een nieuw tabblad in je browser geopend is) om de laatste kortingen en aanbiedingen te krijgen. Klik hier om de link opnieuw te openen. 

MacManiack Dit zijn bijvoorbeeld speakers en headphones, hoesjes en covers, sportarmbanden, docks, screenprotectors, kabels en autoaccessoires. Daarbij hoort ook de Apple Watch en er zijn ook artikelen van Samsung en Nokia te vinden. Ook verkoopt MacManiack giftcards.

Bestellingen die vóór 14:00 uur geplaatst en betaald zijn, worden de volgende werkdag thuis afgeleverd. Bezorging is gratis voor bestellingen boven de €50 en gaat via DHL of Bpost. Er kan in heel Europa worden bezorgd. Betalen kan op verschillende manieren, zoals via PayPal, iDeal, creditcard (VISA, MasterCard, Maestro en American Express) en Mister Cash, maar vooraf via bankoverschrijving. Bestellingen worden verstuurd na betaling, wat bij bankoverschrijving ongeveer 3 dagen kan duren.

De bestellingen worden verstuurd in een stevige verpakking, waaraan MacManiack extra veel aandacht besteed. Bestellingen worden alleen verstuurd als deze goed beschermd verpakt zitten in een doos of envelop. Nadat een bestelling het magazijn verlaten heeft, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd ter bevestiging.